ARRÒS MELÒS AMB
GAMBES (Fàcil)
Ingredients:
- 4 gambes grosses,
1 per persona
- 4 grapades d'arròs
- 1 litre de brou de
peix
- 1 ceba
- 1/2 tomàtiga
- un all i unes
fulles de julivert
- sal, colorant i
oli
Elaboració:
A dins una
greixonera posar un raig d'oli.
Pelar i capolar la
ceba .
Tallar els bigots a
les gambes i sofregir-les a foc suau.
A dins el mateix oli
sofregir la ceba i la tomàtiga.
Afegir el brou quan
estigui fet el sofrit.
En bullir abocar
l'arròs i coure. Salar i posar colorant .
Quan l'arròs està
quasi cuit, apagar el foc i afegir la picada d'all i julivert i les
gambes que s'acabaran de coure amb el calor residual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada