Translate

dilluns, 1 de desembre del 2014

ARRÒS MELÒS AMB GAMBES (Fàcil)

ARRÒS MELÒS AMB GAMBES (Fàcil)

Ingredients:

- 4 gambes grosses, 1 per persona
- 4 grapades d'arròs
- 1 litre de brou de peix
- 1 ceba
- 1/2 tomàtiga
- un all i unes fulles de julivert
- sal, colorant i oli

Elaboració:

A dins una greixonera posar un raig d'oli.
Pelar i capolar la ceba .
Tallar els bigots a les gambes i sofregir-les a foc suau.
A dins el mateix oli sofregir la ceba i la tomàtiga.
Afegir el brou quan estigui fet el sofrit.
En bullir abocar l'arròs i coure. Salar i posar colorant .
Quan l'arròs està quasi cuit, apagar el foc i afegir la picada d'all i julivert i les gambes que s'acabaran de coure amb el calor residual.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada