PASTÍS DE TRUITES
(Fàcil)
Ingredients:
- 9 ous
- 1 llauna de
tonyina
- 1 manat
d'espinacs
- 2 patates
- 1 pebre verd
- sal i oli
Elaboració:
Es fan tres truites.
La primera es fa
posant tres ous batuts amb un poc de sal a dins una paella amb un
poc d'oli. Quan els ous estan un poc quallats es posa a sobre la
llauna de tonyina. Donar la volta i reservar.
La següent es fa
amb les patates tallades a quadradets igual que el pebre verd. Fregir
amb oli calent. Foc suau. Quan estan cuites les patates i pebres,
llevar l'excés d'oli i afegir els tres ous batuts amb un poc de sal.
Quallar i reservar.
La darrera es fa
mesclant espinacs, ja bullits, amb els tres ous restants batuts i
salats.
Quan la truita
estigui quallada es col.loquen les tres una damunt l'altre i es
serveix calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada