PANADETES DOLCES DE
SOBRASSADA AMB MEL (Laboriosa)
Ingredients:
- 500 grs de farina
fluixa
- 150 grs de saïm
- 150 grs de sucre
- mig tassó
(mesura d'aigua)de suc de taronja
- mig tassó d'oli
- 2 vermells d'ou
Farcit
- sobrassada i mel
Elaboració:
Mesclar primer els
líquids, oli i taronja, després el saïm i els vermells d'ou.
Unir tot bé i
afegir poc a poc el sucre i la farina. Pastar fins a fer una pasta
homogènia.
A dins un plat
desfer un bocí de sobrassada i afegir la mel fins a fer una pasta
que no sia molt clara. Millor que quedi un poc espessa que clara.
Fer la forma de les
panades, millor petites ja que costa de donar forma i quan es couen
es baden un poc.
Jo empro un motlle
petit per fer-les.
Coure una mitja hora a forn suau i encalentit. Vigilar molt be per evitar que es cremin.
Coure una mitja hora a forn suau i encalentit. Vigilar molt be per evitar que es cremin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada