Translate

dimarts, 25 de novembre del 2014

PANADETES DOLCES DE SOBRASSADA AMB MEL (Laboriosa)

PANADETES DOLCES DE SOBRASSADA AMB MEL (Laboriosa)

Ingredients:

- 500 grs de farina fluixa
- 150 grs de saïm
- 150 grs de sucre
- mig tassó (mesura d'aigua)de suc de taronja
- mig tassó d'oli
- 2 vermells d'ou
Farcit
- sobrassada i mel
Elaboració:

Mesclar primer els líquids, oli i taronja, després el saïm i els vermells d'ou.
Unir tot bé i afegir poc a poc el sucre i la farina. Pastar fins a fer una pasta homogènia.
A dins un plat desfer un bocí de sobrassada i afegir la mel fins a fer una pasta que no sia molt clara. Millor que quedi un poc espessa que clara.
Fer la forma de les panades, millor petites ja que costa de donar forma i quan es couen es baden un poc.
Jo empro un motlle petit per fer-les.
Coure una mitja hora a forn suau i encalentit. Vigilar molt be per evitar que es cremin.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada