Translate

dijous, 27 de novembre del 2014

MAGDALENES DE TARONJA AMB CREMA DE XOCOLATA (Laboriós)

MAGDALENES DE TARONJA AMB CREMA DE XOCOLATA (Laboriós)

Ingredients:

- 180 grs de sucre
- 110 grs de mantega
- 2 ous
- 220 grs de farina
- 10 grs de llevat
- 125 ml de llet
- el suc de mitja taronja i tota la ratlladura.
Per la cobertua:
200 ml de nata per pujar
200 grs de xocolata fondant

Elaboració:

Mesclar la llet amb el suc de taronja i la ratlladura.
Batre la mantega, a temperatura ambient,amb el sucre. Afegir els ous d'un a un

Incorporar la farina i el llevat tamisats.
Afegir la llet de la preparació anterior.
Batre tot fins fer una crema homogènia i posar a dins les càpsules.
Coure, 20 minuts, en el forn ja calent a 180º
Cobertura:



Encalentir la nata, sense bullir, i, fora del foc. Abocar la xocolata i remenar fins a fondre.
Deixar refredar dins la gelera i decorar les magdalenes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada