MAGDALENES DE
TARONJA AMB CREMA DE XOCOLATA (Laboriós)
Ingredients:
- 180 grs de sucre
- 110 grs de mantega
- 2 ous
- 220 grs de farina
- 10 grs de llevat
- 125 ml de llet
- el suc de mitja
taronja i tota la ratlladura.
Per la cobertua:
200 ml de nata per
pujar
200 grs de xocolata
fondant
Elaboració:
Mesclar la llet amb
el suc de taronja i la ratlladura.
Batre la mantega, a
temperatura ambient,amb el sucre. Afegir els ous d'un a un
Incorporar la farina
i el llevat tamisats.
Afegir la llet de la
preparació anterior.
Batre tot fins fer
una crema homogènia i posar a dins les càpsules.
Coure, 20 minuts, en
el forn ja calent a 180º
Cobertura:
Encalentir la nata,
sense bullir, i, fora del foc. Abocar la xocolata i remenar fins a
fondre.
Deixar
refredar dins la gelera i decorar les magdalenes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada