MAGDALENES DE PERA
(Fàcil)
Ingredients:
- 500 grs de peres
- 60 ml de llet
- 110 grs de mantega
- 200 grs de sucre
en pols
- 1 ou sencer i 2
blancs
- 1 cullerada de
llevat
- 200 grs de farina
Elaboració:
Treure la mantega
per tal que es reblaneixi.
Encalentir el forn a
180º.
Pelar les peres,
llevar les llavors i fer bocins. Capolar amb una batedora elèctrica.
Afegir la llet i aeguir
batent
Mesclar la mantega amb
el sucre. Afegir l'ou i els blancs pujats a punt
de neu suau. Juntar amb la preparació
anterior.
A dins un ribell
petit tamisar la farina amb el llevat.
Incorporar a la
pasta que ja teníem i fer una crema homogènia.
Posar a dins
capsules i coure uns 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada