MAGDALENES DE
PASTANAGÓ I NOUS (Fàcil)
Ingredients:
- 250 grs de sucre
morena
- 120 ml d'oli de
gira-sol
- 210 grs de
pastanagó
- 3 ous
- 160 gs de farina
- 10 grs de llevat
- 30 grs de nous
CREMA:
60 grs de mantega
300 grs de sucre en pols
125 grs de formatge crema
CREMA:
60 grs de mantega
300 grs de sucre en pols
125 grs de formatge crema
Elaboració:
Pelar i ratllar els
pastanagons.
A dins el pot de la
batedora poar els ous, el sucre i l'oli. Batre tot junt.
Per fer la crema deixar la mantega a temperatura ambien.
Batre la mantega amb el sucre en pols.
Afegir el formatge en crema i fer na crema homogènia.Decorar les magdalenes.
Batre la mantega amb el sucre en pols.
Afegir el formatge en crema i fer na crema homogènia.Decorar les magdalenes.
Afegir la farina
tamisada amb 10 grs de llevat i una culleredeta de canyella. Batre
tot junt.
Incorporar el
pastanagó i les nous esmicolades.
Mesclar tot i col.locar
a dins les càpsules de paper.
Enfornar durant 20
minuts, a 180º. Forn ja calent.
Per fer la crema deixar la mantega a temperatura ambien.
Batre la mantega amb el sucre en pols.
Afegir el formatge en crema i fer na crema homogènia.Decorar les magdalenes.
Batre la mantega amb el sucre en pols.
Afegir el formatge en crema i fer na crema homogènia.Decorar les magdalenes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada