ESPAGUETTIS AMB
MUSCLOS (Fàcil)
Ingredients:
Per a 4
persones
- 400 grs
d'espaguettis
- 500 grs de musclos
- 1 ceba
- 3 cullerades de
salsa de tomàtiga
- 2 alls
- unes fulles de
julivert
- 1 fulla de llorer
- sal i oli
Elaboració:
Posar una olla a bullir
amb poca aigua, la fulla de llorer i un raig d'oli.
A sobre col.locar un
colador tapat amb els musclos.
En començar a bullir
l'aigua comprovar quan els musclos es van obrint i treure del foc a
mesura que s'obrin.
Basta un poquet. S'acaben
d'obrir amb la calentor residual. Reservar l'aigua de bullir els
musclos.
A
dins la mateixa olla posar aigua suficient per bullir els
espaguettis. Cal que quedin al dente. S'acaben
de coure amb la salsa.
A
dins una paella abocar un poc d'oli i sofregir la ceba que ja haurem
pelada i capolat.
En
tenir color la ceba afegir la tomàtiga i seguir sofregint, uns tres
minuts. Abocar un
raig d'aigua de bullir el musclos.
Incorporar
els espaguetis en el moment que estiguin cuits, sense passar per
aigua, ja que així s'amaren millor amb la salsa.
Afegir
els musclos, sense closca.
Salpebrar i acabar amb una picada de julivert i all.
En
estar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada