Translate

diumenge, 23 de novembre del 2014

ESPAGUETTIS AMB MUSCLOS (Fàcil)

ESPAGUETTIS AMB MUSCLOS (Fàcil)

Ingredients:
Per a 4 persones

- 400 grs d'espaguettis
- 500 grs de musclos
- 1 ceba
- 3 cullerades de salsa de tomàtiga
- 2 alls
- unes fulles de julivert
- 1 fulla de llorer
- sal i oli

Elaboració:

Posar una olla a bullir amb poca aigua, la fulla de llorer i un raig d'oli.
A sobre col.locar un colador tapat amb els musclos.
En començar a bullir l'aigua comprovar quan els musclos es van obrint i treure del foc a mesura que s'obrin. Basta un poquet. S'acaben d'obrir amb la calentor residual. Reservar l'aigua de bullir els musclos.
A dins la mateixa olla posar aigua suficient per bullir els espaguettis. Cal que quedin al dente. S'acaben de coure amb la salsa.
A dins una paella abocar un poc d'oli i sofregir la ceba que ja haurem pelada i capolat.


En tenir color la ceba afegir la tomàtiga i seguir sofregint, uns tres minuts. Abocar un raig d'aigua de bullir el musclos.
Incorporar els espaguetis en el moment que estiguin cuits, sense passar per aigua, ja que així s'amaren millor amb la salsa.
Afegir els musclos, sense closca. Salpebrar i acabar amb una picada de julivert i all.
En estar







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada