BACALLÀ A LA
MUSELINA (Molt fàcil)
Ingredients:
Per dues
persones
- 2 bocins grans de
bacallà. Aquest és congelat al punt de sal.
- 2 patates grosses
- 4 cullerades de
salsa de tomàtiga.
- un ou i un all
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Descongelar
el bacallà. Si és salat desaar durant tres dies canviat l'aigua
cada dia i deixar a dins la gelera.
Pelar
i tallar les patates a rodanxes. Fregir-les a foc suau. Han de quedar
fluixetes .
A
dins un pot posar l'ou, un all, un polsim de sal i tapar d'oli. Posar
la batedora elèctrica a baix i anar pujant suaument fins que la
maonesa estigui feta.
A
dins una plata de forn posar les patates a baix. Els bocins de
bacallà a sobre.
Col.locar
una capa de salsa de tomàtiga salpebrada a damunt el bacallà. Per
acabar fer un sostre de maonesa.
Enfornar
en el forn ja calant, durant 10 minuts. Els darrers dos minuts
gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada