Translate

dijous, 6 de novembre del 2014

BACALLÀ A LA MUSELINA (Molt fàcil)

BACALLÀ A LA MUSELINA (Molt fàcil)

Ingredients:
Per dues persones
- 2 bocins grans de bacallà. Aquest és  congelat al punt de sal.
- 2 patates grosses
- 4 cullerades de salsa de tomàtiga.
- un ou i un all
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Descongelar el bacallà. Si és salat desaar durant tres dies canviat l'aigua cada dia i deixar a dins la gelera.
Pelar i tallar les patates a rodanxes. Fregir-les a foc suau. Han de quedar fluixetes .
A dins un pot posar l'ou, un all, un polsim de sal i tapar d'oli. Posar la batedora elèctrica a baix i anar pujant suaument fins que la maonesa estigui feta.
A dins una plata de forn posar les patates a baix. Els bocins de bacallà a sobre.
Col.locar una capa de salsa de tomàtiga salpebrada a damunt el bacallà. Per acabar fer un sostre de maonesa.
Enfornar en el forn ja calant, durant 10 minuts. Els darrers dos minuts gratinar.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada