WOK DE GAMBES (Molt
fàcil)
Ingredients:
Per a dos
persones
- 4 gambes grosses
congelades
- 1 pastanagó
- 1 porro
- 1 paquet de
fideus xinesos
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Deixar descongelar
les gambes
Pelar el pastanagó
i tallar a rodanxes primes. Fer el mateix amb el porro. Tallar-lo a
rodanxes primes.
Encalentir el wok.
Posar una cullerada d'oli. Saltejar primer les gambes uns dos minuts
, treure i reservar.
A dins el mateix oli
sofregir el porro i després el pastanagó. Dos o tres minuts. Cal
deixar-los al dente.
Mentre a dins un
cassó posar 300 ml d'aigua o la quantitat que indiqui el paquet.
Fondre el sobre de les espècies i abocar els fideus. Deixar coure
fins que absorbeixi el líquid.
Mesclar els fideus
amb la verdura i comprovar de sal. Afegir les gmbes i un poc de pebre
bo. Donar dues voltes i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada