Translate

dilluns, 13 d’octubre del 2014

WOK DE GAMBES (Molt fàcil)

WOK DE GAMBES (Molt fàcil)

Ingredients:

Per a dos persones
- 4 gambes grosses congelades
- 1 pastanagó
- 1 porro
- 1 paquet de fideus xinesos
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Deixar descongelar les gambes
Pelar el pastanagó i tallar a rodanxes primes. Fer el mateix amb el porro. Tallar-lo a rodanxes primes.
Encalentir el wok. Posar una cullerada d'oli. Saltejar primer les gambes uns dos minuts , treure i reservar.
A dins el mateix oli sofregir el porro i després el pastanagó. Dos o tres minuts. Cal deixar-los al dente.
Mentre a dins un cassó posar 300 ml d'aigua o la quantitat que indiqui el paquet. Fondre el sobre de les espècies i abocar els fideus. Deixar coure fins que absorbeixi el líquid.
Mesclar els fideus amb la verdura i comprovar de sal. Afegir les gmbes i un poc de pebre bo. Donar dues voltes i servir.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada