Translate

dijous, 2 d’octubre del 2014

SPAGUETTI CARBONARA (Fàcil)

SPAGUETTI CARBONARA (Fàcil)

Ingredients:
Per dos persones
- 200 grs d'espaguetti
- 1 ceba petita
- 100 grs de bacó a trocets
- 1 tassó de nata líquida
- 3 tallades de formatge Havarti
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Posar una olla amb aigua i sal al foc. En bullir afegir els espaguetti.
Mentre, a dins una paella, abocar un poc d¡oli i sofregir la ceba tallada molt petita. En estar la ceba afegir el bacó i donar unes voltes, després abocar la nata i per acabar trossejar el formatge, amb el foc ja apagat.2”
Colar els sppaguettis quan estiguin “al dente” . No passar per aigua ja que la salsa s'aferra millor. Col.locar la salsa a sobre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada