Translate

dilluns, 6 d’octubre del 2014

PASTÍS D'ALBERGÍNIA (Fàcil)

PASTÍS D'ALBERGÍNIA (Fàcil)

Ingredients:

- 5 albergínies.
- 5oo grs de carn capolada. Mescla de porc i vedella
- 500 grs de tomàtigues o un pot de salsa
- dues fulles de moraduix i dues d'orenga
- 1 ceba grossa
- 2 cullerades de farina
- 1 tassó de llet
- sal i oli

Elaboració:

Tallar les albergínies amb una mandolina de forma allargada. Si no teniu mandolina, tallau-les amb un ganivet.
Posau una placa i torrau les albergínies a poc foc.


Quan estan totes torrades es reserven.
Pelar i capolar la ceba. Fer el mateix amb les tomàtigues.
Posar una paella amb oi al foc. En estar calent sofregir suaument la ceba i després incorporar la tomàtiga o la salsa de tomàtiga. Després d'uns 5 minuts afegir la carn i les herbes aromàtiques a bocinets petits. Salpebrar i deixar coure uns 10 minuts a foc suau. Ara escampar la farina per sobre i donar dues voltes. Abocar la llet i deixar coure fins a formar una beiamel. Deixar refredar.
A dins un motllo desmuntable col.locar una capa d'albergínies. Després una capa de la mescla de carn. Fer capes fins acabar.
Coure al forn, ja calent, uns 40 minuts.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada