PASTÍS D'ALBERGÍNIA
(Fàcil)
Ingredients:
- 5 albergínies.
- 5oo grs de carn
capolada. Mescla de porc i vedella
- 500 grs de
tomàtigues o un pot de salsa
- dues fulles de
moraduix i dues d'orenga
- 1 ceba grossa
- 2 cullerades de
farina
-
1
tassó de llet
-
sal i oli
Elaboració:
Tallar
les albergínies amb una mandolina de forma allargada. Si no teniu
mandolina, tallau-les amb un ganivet.
Posau
una placa i torrau les albergínies a poc foc.
Quan
estan totes torrades es reserven.
Pelar
i capolar la ceba. Fer el mateix amb les tomàtigues.
Posar
una paella amb oi al foc. En estar calent sofregir suaument la ceba i
després
incorporar la tomàtiga o la salsa de tomàtiga. Després d'uns 5
minuts afegir la carn i les herbes aromàtiques a bocinets petits.
Salpebrar i deixar coure uns 10 minuts a foc suau. Ara escampar la
farina per sobre i donar dues voltes. Abocar la llet i deixar coure
fins a formar una beiamel. Deixar refredar.
A
dins un motllo desmuntable col.locar una capa d'albergínies. Després
una capa de la mescla de carn. Fer capes fins acabar.
Coure
al forn, ja calent, uns 40 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada