Translate

dimecres, 29 d’octubre del 2014

GALL DE SANT PERE A L'SPATLLA (Molt fàcil)

GALL DE SANT PERE A L'SPATLLA (Molt fàcil)

Ingredients:

- 2 galls de Sant Pere de racció
- 6 alls
- Sal, oli i pebre vermell dolç
Elaboració:

Encalentir e forn a 180º.
A dins la palangana de forn col.locar els dos galls fent un talls per tal de coure millor. Ja que tenen la pell molt forta. Salar un poc el peix.


Coure uns 10 minuts. Comprovar si són cuits punxant amb una forqueta o punxó.
Mentre, a dins una paella posar bastant d'oli d'oliva i deixar encalentir.
Pelar i tallar en rodanxes els alls. Coure a dins l'oli a foc suau. Quan estan daurats, abocar una cullerada de pebre vermell dolç i un poc de sal i tirar a sobre el peix.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada