Translate

dijous, 30 d’octubre del 2014

CONILL AMB CREMA D'ESCABETXO (Fàcil)

CONILL AMB CREMA D'ESCABETXO (Fàcil)

Ingredients:

- 1 conill tallat a bocins
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 3 fulles de llorer
- 3 allsr
- 300 ml d'aigua
- 100 ml de vinagre
- 100 ml de vi blanc
- sal, oli i pebre bo


Elaboració:

Posar oli a dins una greixonera o paella i sofregir el conill. Salpebrar i reservar a dins una cassola.
A dins el mateix oli sofregir els alls , la ceba i les pastanagues. Quan ja estan cuits posar el llorer. al final.
Abocar els líquids i deixar coure 5 minuts.
Treure les fulles de llorer i capolar la resta fins a fer una salsa espessa. Cobrir el conill amb la crema i deixar coure uns 20 minuts a foc suau. Deixar refredar. És millor d'un dia per l'altre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada