CONILL AMB CREMA
D'ESCABETXO (Fàcil)
Ingredients:
- 1 conill tallat a
bocins
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 3 fulles de
llorer
- 3 allsr
- 300 ml d'aigua
- 100 ml de vinagre
- 100 ml de vi
blanc
-
sal, oli i pebre bo
Elaboració:
Posar oli a dins una
greixonera o paella i sofregir el conill. Salpebrar i reservar a dins
una cassola.
A dins el mateix oli
sofregir els alls , la ceba i les pastanagues. Quan ja estan cuits
posar el llorer. al final.
Abocar els líquids
i deixar coure 5 minuts.
Treure les fulles de
llorer i capolar la resta fins a fer una salsa espessa. Cobrir el
conill amb la crema i deixar coure uns 20 minuts a foc suau. Deixar
refredar. És millor d'un dia per l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada