Translate

divendres, 17 d’octubre del 2014

COCA DE CARABASSA AMB NOUS I XOCOTA BLANC (Laboriosa)

COCA DE CARABASSA AMB NOUS I XOCOLATA BLANCA (Laboriosa)

Ingredients:

- 300 grs de carabassa cuita. 
- 200 grs de farina
- 200 de grsn sucre morena
- 200 ml d'oli de gur-sol
- 2 ous
- una culleredeta de : nou moscada i canyella
- 1 sobre de llevat
- 100 grs de nous
- 250 ml de nata de pujar
- 250 ml de llet
- 1 sobre de quallada
- 1 pastilla de xocolata blanca

Elaboració:

Tamisar la farina i el llevat amb un colador fi. Mesclar la nou moscada i la canyella.Juntar amb el lleat i a farina.
Tallar i fer bocins la carabassa. Posar a dins un bol i tapar-la amb paper film. Coure al microones durant 10 minuts. En acabar xafar amb una forqueta.
A dins una batedora posar l'oli de gira-sol, els ous i batre tot. Afegir la carabassa i seguir batent Ara abocar el sucre i la mescla de farina. Fer una pasta homogènia.
Fer bocins les nous i afegir a la mescla.

Untar de mantega un motlle i enfarinar-lo. Col.locar a dins la pasta i coure, en el forn ja calent, 30 a 35 minuts.Comprrovar que és cuit amb un punxó.

Mentre refreda, fondre la xocolata amb la nata i la llet.
Quan ja està fusa , s'incorpora el sobre de quallada i es segueix les instruccions del paquet.
Col.locar a sobre i deixar refredar unes hores a dins la gelera.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada