COCA DE CARABASSA
AMB NOUS I XOCOLATA BLANCA (Laboriosa)
Ingredients:
- 300 grs de
carabassa cuita.
- 200 grs de
farina
- 200 de grsn
sucre morena
- 200 ml d'oli de
gur-sol
- 2 ous
- una culleredeta
de : nou moscada i canyella
- 1 sobre de
llevat
- 100
grs de nous
- 250
ml de nata de pujar
- 250
ml de llet
- 1
sobre de quallada
- 1
pastilla de xocolata blanca
Elaboració:
Tamisar la farina i
el llevat amb un colador fi. Mesclar la nou moscada i la canyella.Juntar amb el lleat i a farina.
Tallar i fer bocins
la carabassa. Posar a dins un bol i tapar-la amb paper film. Coure al
microones durant 10 minuts. En acabar xafar amb una forqueta.
A dins una batedora
posar l'oli de gira-sol, els ous i batre tot. Afegir la carabassa i
seguir batent Ara abocar el sucre i la mescla de farina. Fer una
pasta homogènia.
Fer bocins les nous i afegir a la mescla.
Fer bocins les nous i afegir a la mescla.
Untar de mantega un
motlle i enfarinar-lo. Col.locar a dins la pasta i coure, en el forn
ja calent, 30 a 35 minuts.Comprrovar que és cuit amb un punxó.
Mentre refreda,
fondre la xocolata amb la nata i la llet.
Quan ja està fusa ,
s'incorpora el sobre de quallada i es segueix les instruccions del
paquet.
Col.locar a sobre i
deixar refredar unes hores a dins la gelera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada