Translate

dijous, 25 de setembre del 2014

VICHYSSOISE (Crema de porros) (facil)

VICHYSSOISE (Crema de porros) (facil)

Ingredients:

- 400 grs de patata
- 200 grs de porros
- 1 pot de llet evaporada o nata líquida
- 2 pastilles de carn o sal
- llet
- 400 ml d'aigua
- oli
Elaboració:

Fer net els porros i tallar-los a bocins.
A dins una olla abocar uns 40 ml d'oli i sofregir els porros a foc suau.
Quan ja estan tous capolar fins a fer una pasta fina
Pelar i tallar les patates a bocins. Ficar a sobre la crema de porros . Abocar l'aigua i la llet evaoirada i nata.Esmicolar les pastilles de carn i deixar bullir uns vint minuts. Sempre a foc suau.
Passat aquest temps, capolar tot junt fins a fer una crema homogènia. Si està espessa es pot posar un poc de llet o d'aigua.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada