TORTADA DE PINYA
(Fàcil)
Ingredients:
- 1 pot de pinya en
almívar gros
- 1 paquet de
bescuits de soletilla o de “bocaditos”
- 1 sobre de
gelatina de pinya
- 1/2 litre de nata
per pujar
- sucre cremat ja
fet o u poc de sucre per fer-ho
Elaboració:
A dins un motllo
untar la base amb el sucre cremat.
La tortada quedarà al revés, així que si teniu motllos de silicona aniran molt bé.
La tortada quedarà al revés, així que si teniu motllos de silicona aniran molt bé.
Col.locar les
rodanxes de pinya en el fons.
A sobre posar els
bescuits que tapin tota la pinya, tal com està a la foto.
De la llauna de
pinya sobren dues rodanxes. Capolar-les amb el suc d'almívar i
mesclar la gelatina. Encalentir seguint les instruccions del paquet.
Mesclar el líquid
amb la nata de pujar i banyar els bescuits.
S'ha de deixar
reposar a dins la gelera. Millor un dia sencer.
Per servir posau un plat a sobre i donau la volta.
Per servir posau un plat a sobre i donau la volta.
És molt fresc.
Ideal per l'estiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada