Translate

divendres, 5 de setembre del 2014

TORTADA DE PINYA (Fàcil)

TORTADA DE PINYA (Fàcil)

Ingredients:

- 1 pot de pinya en almívar gros
- 1 paquet de bescuits de soletilla o de “bocaditos”
- 1 sobre de gelatina de pinya
- 1/2 litre de nata per pujar
- sucre cremat ja fet o u poc de sucre per fer-ho

Elaboració:

A dins un motllo untar la base amb el sucre cremat.
La tortada quedarà al revés, així que si teniu motllos de silicona aniran molt bé.
Col.locar les rodanxes de pinya en el fons.
A sobre posar els bescuits que tapin tota la pinya, tal com està a la foto.


De la llauna de pinya sobren dues rodanxes. Capolar-les amb el suc d'almívar i mesclar la gelatina. Encalentir seguint les instruccions del paquet.
Mesclar el líquid amb la nata de pujar i banyar els bescuits.
S'ha de deixar reposar a dins la gelera. Millor un dia sencer.
Per servir posau un plat a sobre i donau la volta.
És molt fresc. Ideal per l'estiu.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada