Translate

divendres, 26 de setembre del 2014

ROLLO DE PITREA D'ENDIOT AMB SOBRASSADA I PERES (Normal)

ROLLO DE PITREA D'ENDIOT AMB SOBRASSADA I PERES (Normal)

Ingredients:

- 1 pitrera de gall d'indi oberta com un llibre
- 4 peres
- 200 grs de sobrassada tendra
p- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Demanar al carnisser que ens obri la pitrera.
Posar plana a damunt una post i salpebrar.
Escampar a sobre la sobrassada.
Pelar ñes peres i tallar-les finetes.
Cobrir la sobrassada amb una capa de peres. Ara hem d'anar enrodillant la carn. En acabar cal fermar amb un cordill.
Posar, amb el forn ben calent a 200º, uns 40 minuts.
Comprovar el punt de cocció amb un punxó.
Quan és cuit, deixar refredar i tallar en rodanxes.
Es pot encalentir una vegada tallada.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada