Translate

dimarts, 30 de setembre del 2014

QUIXE DE “LLAGOSTA2 (Normal)

QUIXE DE “LLAGOSTA2 (Normal)

Ingredients:

- 1 base de pasta brisa
- 2 cues de surimi de llagosta (Les trobareu a grans magatzem congelades o refrigerades)
- 4 ous
- 1 paquet de nata líquida petit
- 1 ceba
- 3 cullerades de salsa de tomàtiga
- 100 grs de mozzarela ratllada
- 1 cullerada grossa de farina
- 1 tassó de vi blanc
- sal i oli

Elaboració:

A dins un motllo desmuntable col.locar la pasta bisa o quebrada . Punxar amb una forqueta per evitar que pugi. També es poden posar ciurons o llegum a sobre . Coure, en e forn calent, uns 10 minuts.
Mentre es cou la pasta , pelar i picar la ceba. Sofregir amb foc suau.Quan ja està posar la cullerada de farina i abocar el vi blanc. Remenar fins fer una beiamel i reservar.
Afegir els ous batuts, la salsa de tomàtiga i el formatge. Mesclar tot i,reservar.
A sobre la pasta col.locar la llagosta a rodanxes i abocar la crema a sobre.


Coure fins que el farcit estigui cuit. Més o menys us 2' minuts-






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada