QUIXE DE “LLAGOSTA2
(Normal)
Ingredients:
- 1 base de pasta
brisa
- 2 cues de surimi
de llagosta (Les trobareu a grans magatzem congelades o refrigerades)
- 4 ous
- 1 paquet de nata
líquida petit
- 1 ceba
- 3 cullerades de
salsa de tomàtiga
- 100 grs de
mozzarela ratllada
-
1
cullerada grossa de farina
-
1 tassó de vi blanc
-
sal i oli
Elaboració:
A dins un motllo
desmuntable col.locar la pasta bisa o quebrada . Punxar amb una
forqueta per evitar que pugi. També es poden posar ciurons o llegum
a sobre . Coure, en e forn calent, uns 10 minuts.
Mentre es cou la
pasta , pelar i picar la ceba. Sofregir amb foc suau.Quan ja està posar la cullerada de farina i abocar el vi blanc. Remenar fins fer una beiamel i reservar.
Afegir els ous
batuts, la salsa de tomàtiga i el formatge. Mesclar tot i,reservar.
Coure fins que el
farcit estigui cuit. Més o menys us 2' minuts-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada