MONGETES BLANQUES
AMB GAMBES I MUSCOS (Normal)
Ingredients:
- 1 pot de mongetes
blanques cuites
- 8 gambes grosses
congelades
- 250 de musclos
- 1/2 pebre
vermell
- 1 pebre verd
- 1 pastanaga
-
1
tomàtiga
-
2 alls i 2 branques de julivert
-
2 fulles de llorer
-
1 copeta de vi blanc
-
1/2 tassó d'aigua
-
sal, oli i pebre bo
Elaboració:
Primer fer un bon
sofrit. A dins una greionera posar u raig d'oli. Pelar i capolar la
ceba i els alls. Abocar a dins l'oli i sofregir a foc suau. Mentre
tallar els pebres a quadradets petits. Afegir a la ceba. Donar unes
voltes i tallar la pastanaga també a quadradets petits. Coure uns 4
minuts.
A dins una olla
posar un poc d'aigua i les fulles de llorer i obrir els musclos.
Reservar ell brou.
A dins una paella
posar un raig d'oli sofregir les gambes a foc fort. Abocar el vi
blanc i deixar que s'evapori.
Llevar el suc de les
mongetes i passar-les per aigua. Posa-les a dins el sofrit i coure
uns 5 minuts Després col.locar les gambes i els muscos. Posar un poc
de l'aigua de coure els musclos i coure tot junt durant uns 3 minuts.
Posar a sobre el
julivert capolat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada