HAMBURGUESES A
L'ESTIL DE SANT LOUIS (Molt fàcil)
Ingredients:
- Per a 4 persones
- 500 grs de carn
capolada mesclada porc vedella
- 1 ceba
- salsa Perrins
- orenga, sal i oli
- Per acompanyar:
- ceba
caramelitzada: 1 ceba grossa sucre i sucre moreno
- bacó,
lletuga, tomàtiga,formatgem etc
. salsa
mostassa i ketxup
- pa
d'hamburguesa
Elaboració:
A dins un bol posar
la carn i afegir una ceba tallada molt petita o capolada grossa.
Després abocar un
raig gros de salsa Perrins. També sal, oli i pebre bo.
Trempar bé tot junt
i deixar reposar.
Mentre pelar una
ceba grossa, tallar en tires i escampar un poc de sal per sobre.
Posar al microones 3 minuts. Després a dins una paella abocar la
ceba dues cullerades soperes de sucre moreno i deixar que es fongui
i es mescli amb la ceba fins que quedi ben caramelitzada.
Fer les hamburgueses
donant forma amb les mans. Col.locar a damunt una torradora i coure a
foc lent.
Posar
a dins un pa i acompanyar del que es vulgui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada