Translate

dilluns, 15 de setembre del 2014

HAMBURGUESES A L'ESTIL DE SANT LOUIS (Molt fàcil)

HAMBURGUESES A L'ESTIL DE SANT LOUIS (Molt fàcil)

Ingredients:

- Per a 4 persones
- 500 grs de carn capolada mesclada porc vedella
- 1 ceba
- salsa Perrins
- orenga, sal i oli
- Per acompanyar:
- ceba caramelitzada: 1 ceba grossa sucre i sucre moreno
- bacó, lletuga, tomàtiga,formatgem etc
. salsa mostassa i ketxup
- pa d'hamburguesa

Elaboració:

A dins un bol posar la carn i afegir una ceba tallada molt petita o capolada grossa.
Després abocar un raig gros de salsa Perrins. També sal, oli i pebre bo.
Trempar bé tot junt i deixar reposar.
Mentre pelar una ceba grossa, tallar en tires i escampar un poc de sal per sobre. Posar al microones 3 minuts. Després a dins una paella abocar la ceba dues cullerades soperes de sucre moreno i deixar que es fongui i es mescli amb la ceba fins que quedi ben caramelitzada.
Fer les hamburgueses donant forma amb les mans. Col.locar a damunt una torradora i coure a foc lent.
Posar a dins un pa i acompanyar del que es vulgui.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada