Translate

dilluns, 22 de setembre del 2014

ESTUFAT DE CARN AMB VERDURES (Normal)

ESTUFAT DE CARN AMB VERDURES (Normal)

Ingredients:

- 500 grs de carn d'estucat
- 5 patates
- 1 ceba
- 2 pastilles de brou de carn
- 2 pastanagues
- 250 grs de xampinyons
- 3 catxofes naturañs o congelades
Elaboració:

Pelar la ceba i capolar-la. A dins una greixonera posar un raig d'oli i sofregir la ceba a poc foc. A continuació afegir la carn i seguir sofregint. Coure uns 10 minuts.
Tapar la carn d'aigua. Deixar que bulli.
Pelar les patates i tallar-les a cantonets. Després pelar i tallar les pastanagues. També tallar-les a bocinets. Els xampinyons a tallades. Les catxofes s'han de llevar les fulles fortes de fora i la part superior. Tallar a quarts.
Quan l'aigua bulli esmicolar les pastilles de brou i abocar les patates. Deixar coure uns 5 minuts. A continuació tirar les pastanagues i les catxofes i després de cinc minut més acabar amb els xampinyons. Coure a foc suau durant uns 15 minuts més .Comprovar el punt de cuit.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada