ESTUFAT DE CARN AMB
VERDURES (Normal)
Ingredients:
- 500 grs de carn
d'estucat
- 5 patates
- 1 ceba
- 2 pastilles de
brou de carn
- 2 pastanagues
- 250 grs de
xampinyons
- 3 catxofes
naturañs o congelades
Elaboració:
Pelar la ceba i
capolar-la. A dins una greixonera posar un raig d'oli i sofregir la
ceba a poc foc. A continuació afegir la carn i seguir sofregint.
Coure uns 10 minuts.
Tapar la carn
d'aigua. Deixar que bulli.
Pelar les patates i
tallar-les a cantonets. Després pelar i tallar les pastanagues.
També tallar-les a bocinets. Els xampinyons a tallades. Les catxofes s'han de llevar les fulles fortes de fora i la part
superior. Tallar a quarts.
Quan l'aigua bulli
esmicolar les pastilles de brou i abocar les patates. Deixar coure
uns 5 minuts. A continuació tirar les pastanagues i les catxofes i
després de cinc minut més acabar amb els xampinyons. Coure a foc
suau durant uns 15 minuts més .Comprovar el punt de cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada