Translate

dijous, 21 d’agost del 2014

MACARRONS A LA BOLONYESA (Fàcil)

MACARRONS A LA BOLONYESA (Fàcil)

Ingredients:
Per a 4 persones
- 400 grs de macarrons
- 1 ceba
- 1 pot de tomàtiga
- 250 grs de carn capolada mesclada de vedella i porc.
- sal, oli i orenga.
Elaboració:

Posar a bullir la pasta amb sal.
Cal deixar-la al dente-
A dins una greixonera posar un raig d'oli.
Pelar la ceba i capolar-la. Sofregir a foc suau.
Afegir la salsa de tomàtiga. Salpebrar i abocar la carn. Sofregir tot junt. Quan el macarrons estiguin cuits, escórrer i abocar dins la salsa sense passar per aigua. Així agafen millor el gust de la salsa.
Rectificar de sal i pebre i posar orenga.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada