LLENGUA AMB TÀPERES
(Laboriós)
Ingredients:
- 2 llengües de
porc
- 1 fulla de llorer
- 2cebes
- 1 tomàtiga
- 1 cabeça d'alls
- 2 cullerades de
tàperes
- sal,
oli i pebre bo
Elaboració:
Posar una olla a
bullir amb la fulla de llorer, sal, la cabeça d'alls i les llengües
de porc.
Han de bullir tres
quarts d'hora. Comprovar que són cuites ficant un punxó.
Deixar refredar.
S'han de pelar amb un ganivet, llevant la primera capa -
Tallar a rodanxes.
A dins una paella
posar un raig d'oli. Pelar les cebes i capolar-les. Sofregir a poc
foc. Quan ja estan un poc cuite afegir la tomàtiga també capolada.
Després col.locar les llengües, salpebrar i deixar un quart d'hora.
Afegir les tàperes i rectificar de sal i pebre.
Està molt bo
acompanyat d'ensaladilla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada