Translate

divendres, 1 d’agost del 2014

LLENGUA AMB TÀPERES (Laboriós)

LLENGUA AMB TÀPERES (Laboriós)

Ingredients:

- 2 llengües de porc
- 1 fulla de llorer
- 2cebes
- 1 tomàtiga
- 1 cabeça d'alls
- 2 cullerades de tàperes
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Posar una olla a bullir amb la fulla de llorer, sal, la cabeça d'alls i les llengües de porc.
Han de bullir tres quarts d'hora. Comprovar que són cuites ficant un punxó.
Deixar refredar. S'han de pelar amb un ganivet, llevant la primera capa -
Tallar a rodanxes.



A dins una paella posar un raig d'oli. Pelar les cebes i capolar-les. Sofregir a poc foc. Quan ja estan un poc cuite afegir la tomàtiga també capolada. Després col.locar les llengües, salpebrar i deixar un quart d'hora. Afegir les tàperes i rectificar de sal i pebre.
Està molt bo acompanyat d'ensaladilla.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada