COCA AMB ALBERCOCS
(Fàcil)
Ingredients:
- 200 grs de farina
- 210 grs de mantega
- 200 grs d sucre
- 4 ous
- 60 grs d'ametlla
capolada
- 1 cullerada de
llevat
- 1 pessic de sal
- 400 grs
d' albercocs
- sucre en pols i
canyella
Elaboració:
Deixar la mantega a
temperatura ambient.
Fer net els
albercocs. Llevar els pinyols i deixar-los amb adob amb sucre i
canyella.
Separar els blancs
dels vermells. Reservar el blancs. Mesclar els vermells amb el sucre
i batre fins que torni blanc. Incorporar la mantega. Afegir el llevat
i la farina tamisada. Després l'ametlla.
Pujar els blanc a
punt de neu amb el pessic de sal. Incorporar a la preparació
anterior.
Untar de mantega un
motllo rectangular i posar un poc de farina. Llevar el sobrant.
Abocar la pasta a
dins el motllo i col.locar a sobre els albercocs.
Coure a 180º uns
40 minuts.
Escampar sucre en pol a obre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada