Translate

dimarts, 19 d’agost del 2014

COCA AMB ALBERCOCS (Fàcil)

COCA AMB ALBERCOCS (Fàcil)

Ingredients:

- 200 grs de farina
- 210 grs de mantega
- 200 grs d sucre
- 4 ous

- 60 grs d'ametlla capolada
- 1 cullerada de llevat
- 1 pessic de sal
- 400 grs d' albercocs
- sucre en pols i canyella
Elaboració:

Deixar la mantega a temperatura ambient.
Fer net els albercocs. Llevar els pinyols i deixar-los amb adob amb sucre i canyella.
Separar els blancs dels vermells. Reservar el blancs. Mesclar els vermells amb el sucre i batre fins que torni blanc. Incorporar la mantega. Afegir el llevat i la farina tamisada. Després l'ametlla.
Pujar els blanc a punt de neu amb el pessic de sal. Incorporar a la preparació anterior.
Untar de mantega un motllo rectangular i posar un poc de farina. Llevar el sobrant.
Abocar la pasta a dins el motllo i col.locar a sobre els albercocs.
Coure a 180º uns 40 minuts.
Escampar sucre en pol a obre.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada