CALAMARS FARCITS
(Fàcil)
Ingredients:
- 8 calamars mitjan.
Poden ser congelats
- 1/2 kg de carn
capolada mesclada de vedella i porc
- 2 alls
- un poc de
julivert
- 1 ceba grossa
- 1 pot de salsa de
tomàtiga
-
sal,
oli i pebre bo
Elaboració:
Fer net els calamars
i llevar el cap i les butzes. Tallar a bocinets les potes del cap.
A dins un plat
mesclar la carn, les potes tallades i una picada de julivert i all.
Salpebrar i remenar bé.
Omplir els tubs de
calamars amb la preparació anterior. Quan estan plens travar amb un
escuradents per evitar que surti. Convé punxar-los amb un punxó per
evitar que rebentin.
A dins una
greixonera posar un raig d'oli i sofregir la ceba capolada i després
afegir la salsa de tomàtiga. Salpebrar i deixar uns minuts.
Col.locar els
calamars i deixar coure una mitja hora a foc suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada