Translate

dilluns, 4 d’agost del 2014

CALAMARS FARCITS (Fàcil)

CALAMARS FARCITS (Fàcil)

Ingredients:

- 8 calamars mitjan. Poden ser congelats
- 1/2 kg de carn capolada mesclada de vedella i porc
- 2 alls
- un poc de julivert
- 1 ceba grossa
- 1 pot de salsa de tomàtiga
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Fer net els calamars i llevar el cap i les butzes. Tallar a bocinets les potes del cap.


A dins un plat mesclar la carn, les potes tallades i una picada de julivert i all. Salpebrar i remenar bé.
Omplir els tubs de calamars amb la preparació anterior. Quan estan plens travar amb un escuradents per evitar que surti. Convé punxar-los amb un punxó per evitar que rebentin.

A dins una greixonera posar un raig d'oli i sofregir la ceba capolada i després afegir la salsa de tomàtiga. Salpebrar i deixar uns minuts.
Col.locar els calamars i deixar coure una mitja hora a foc suau.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada