Translate

dilluns, 4 d’agost del 2014

BUNYOLS D'ALBERGÍNIA A LA MEL (Fàcil)

BUNYOLS D'ALBERGÍNIA A LA MEL (Fàcil)

Ingredients:

- 1 albergínia
- 200 grs de farina
- 1 cullerada d'aigua
- 1/2 tassó de cervesa
- 2 cullerades de mel
- sal i oli
Elaboració:
A dins un bol tamisar la farina, un polsim de sal i la cullerada d'oli. Comença a abocar la cervesa poc a poc i remenant per evitar fer grums. Cal fer una crema tipus natilla, Deixar reposar una mitja hora-



Mentre tallar l'albergínia a rodanxes i deixar-la en sal uns minuts. Llevar la sal amb aigua i eixugar-la amb paper de cuina. Arrebossar l'albergínia a dins la pasta i fregir poc a poc a dins oli calent.
Escórrer damunt paper de cuina.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada