PEIX
A LA MARINERA (Fàcil)
Ingredients:
Per a 4
persones
- 4 tallades de
fletan o similar
- 200 grs de gamba
fresc
- 250 grs de
musclos
- 1 ceba petita
- 1 tomàtiga
- sal, oli i pebre
vermell
Elaboració:
Posar una paella amb
oli i sofregir les gambes.
Pelar-les i guardar
el cap i pell. Reservar els cossos.
A dins la mateixa
paella sofregir la ceba capolada i la tomàtiga.
Mentre es sofregeix
capolar els caps de les gambes i posar els musclos al vapor.
Posar la pasta de
les gamb a dins un colador i abocar el brou de bullir els musclos
fent passant la pasta. Ha de quedar una salseta espessa.
Col.locar el peix a
dins el brou i coure 10 minuts a poc foc.
Per acabar afegir
els musclos i les cues de gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada