Translate

dilluns, 28 de juliol del 2014

PEIX A LA MARINERA (Fàcil)

PEIX A LA MARINERA (Fàcil)
Ingredients:
Per a 4 persones
- 4 tallades de fletan o similar
- 200 grs de gamba fresc
- 250 grs de musclos
- 1 ceba petita
- 1 tomàtiga
- sal, oli i pebre vermell

Elaboració:

Posar una paella amb oli i sofregir les gambes.
Pelar-les i guardar el cap i pell. Reservar els cossos.
A dins la mateixa paella sofregir la ceba capolada i la tomàtiga.
Mentre es sofregeix capolar els caps de les gambes i posar els musclos al vapor.
Posar la pasta de les gamb a dins un colador i abocar el brou de bullir els musclos fent passant la pasta. Ha de quedar una salseta espessa.
Col.locar el peix a dins el brou i coure 10 minuts a poc foc.
Per acabar afegir els musclos i les cues de gambes.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada