Translate

dijous, 31 de juliol del 2014

PASTÍS DE TRES XOCOLATES (Laboriós)

PASTÍS DE TRES XOCOLATES (Laboriós)

Ingredients:

- un paquet de galletes Maria
- 70 grs de mantega
- 3 sobres de quallada
- 150 grs de xocolata blanca
- 150 grs de xocolata amb llet
- 150 grs de xocolata fondant
- 750 ml de nata per pujar
- 750 ml de llet
Elaboració:

Capolar les galletes Maria i mesclar-les amb la mantega, que ha d'estar a temperatura ambient.
Fer una pasta homogènia i posar-la a dins un motllo desmuntable d'uns 22 cm. Posar a dins la gelera mentre es prepara la primera capa.

Trossejar la xocolata fondant i posar-la a fondre a dins un bol amb 250 ml de llet.

A dins un altre col.locar la quallada i fondre amb 250 ml de nata. Quan comenci a bullir afegir la preparació anterior i remenar fins que torni a bullir.
Posar a sobre la capa de galletes i deixar refredar a dins la gelera.
S'ha de repetir la mateixa operació anterior amb les mateixes quantitats canviant la xocolata. Primer la de llet i acabar amb la blanca.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada