PASTÍS DE TRES
XOCOLATES (Laboriós)
Ingredients:
- un paquet de
galletes Maria
- 70 grs de mantega
- 3 sobres de
quallada
- 150 grs de
xocolata blanca
- 150 grs de
xocolata amb llet
- 150 grs de
xocolata fondant
- 750 ml de nata
per pujar
- 750
ml de llet
Elaboració:
Capolar les galletes
Maria i mesclar-les amb la mantega, que ha d'estar a temperatura
ambient.
Fer una pasta
homogènia i posar-la a dins un motllo desmuntable d'uns 22 cm. Posar
a dins la gelera mentre es prepara la primera capa.
Trossejar la
xocolata fondant i posar-la a fondre a dins un bol amb 250 ml de
llet.
A dins un altre
col.locar la quallada i fondre amb 250 ml de nata. Quan comenci a
bullir afegir la preparació anterior i remenar fins que torni a
bullir.
Posar a sobre la
capa de galletes i deixar refredar a dins la gelera.
S'ha de repetir la
mateixa operació anterior amb les mateixes quantitats canviant la
xocolata. Primer la de llet i acabar amb la blanca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada