FRIT DE MARISC
(Laboriós)
Ingredients:
- 150 gs de gamba
pelada congelada
- 150 grs de musclos
congelats
- una tallada de
peix en filet
- 1 calamar o sèoa
- 5 palets de
surimi
- 1 manat de
sofrits
- 2 tomàtigues
- 1 pebre verd
- 1
pebre vermell
- 1
albergínia
-
1 carabassí
-
5 patates
-
sal, oli, un pebre de cirereta i pebre bo
Elaboració:
Posar una paella amb
oli.
Pelar les patates i
tallar-les a quadradets.
Començar fregint
les patates per tandes .Col.locar-les a dins una greixonera-
A continuació la
resta de la verdura , tallada sempre a quadradets petits.
Per acabar tallar
els sofrits i incorporar la tomàtiga ratllsada. començar amb el
marisc. També a bocins petits. Acabar amb el peix enfarinat.
Salpebrar i afegir
el pebre de cirereta. Coure tot junt uns quinze minuts. Deixar
reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada