Translate

dilluns, 7 de juliol del 2014

FRIT DE MARISC (Laboriós)

FRIT DE MARISC (Laboriós)

Ingredients:

- 150 gs de gamba pelada congelada
- 150 grs de musclos congelats
- una tallada de peix en filet
- 1 calamar o sèoa
- 5 palets de surimi
- 1 manat de sofrits
- 2 tomàtigues
- 1 pebre verd
- 1 pebre vermell
- 1 albergínia
- 1 carabassí
- 5 patates
- sal, oli, un pebre de cirereta i pebre bo




Elaboració:

Posar una paella amb oli.
Pelar les patates i tallar-les a quadradets.
Començar fregint les patates per tandes .Col.locar-les a dins una greixonera-

A continuació la resta de la verdura , tallada sempre a quadradets petits.
Per acabar tallar els sofrits i incorporar la tomàtiga ratllsada. començar amb el marisc. També a bocins petits. Acabar amb el peix enfarinat.

Salpebrar i afegir el pebre de cirereta. Coure tot junt uns quinze minuts. Deixar reposar.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada