COCA DE CIRERES (fàcil)
Ingredients:
- Una làmina de
pasta brisa. Encara que dugui més feia és milllor fer-la en
casa.
PASTA
- 100 grs de sucre
en pols
- 180 grs de
mantega
- 380 grs de farina
- 1 ou
FARCIT
- 4 peres
- 120
grs de farina d'ametlla
- 100
grs de mantega
-
150 grs de sucre
-
2 ous
Elaboració:
Per fer la pasta ajuntar el sucre en pols amb la mantega fins a fer una pomada. Afegir
l'ou batut i a continuació la farina tamisada. Deixar una mitja
hora dins la gelera.
Mentre anar fent el
farcit. Batre la mantega amb el sucre fins fer una crema.Afegir els
ous d'un en un i seguir remenant.
Agregar la farina
d'amella i mesclar tot.
Col.locar la pasta a
dins un motllo desmuntable i a dins es posa el farcit.
Pelar les peres i
tallar-les per la meitat llevant les llavos i el capoll.
Decorar la coca amb
les peres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada