Translate

diumenge, 27 de juliol del 2014

COCA DE PERES (fàcil)

COCA DE CIRERES (fàcil)

Ingredients:

- Una làmina de pasta brisa. Encara que dugui més feia és milllor fer-la en casa.
PASTA
- 100 grs de sucre en pols
- 180 grs de mantega
- 380 grs de farina
- 1 ou
FARCIT
- 4 peres
- 120 grs de farina d'ametlla
- 100 grs de mantega
- 150 grs de sucre
- 2 ous

Elaboració:

Per fer la pasta ajuntar el sucre en pols amb la mantega fins a fer una pomada. Afegir l'ou batut i a continuació la farina tamisada. Deixar una mitja hora dins la gelera.
Mentre anar fent el farcit. Batre la mantega amb el sucre fins fer una crema.Afegir els ous d'un en un i seguir remenant.
Agregar la farina d'amella i mesclar tot.

Col.locar la pasta a dins un motllo desmuntable i a dins es posa el farcit.
Pelar les peres i tallar-les per la meitat llevant les llavos i el capoll.
Decorar la coca amb les peres.
Enfornar a 180º uns 40 minuts.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada