Translate

dimecres, 11 de juny del 2014

TORTADA PRIMAVERA (Laboriosa)

TORTADA PRIMAVERA (Laboriosa)

Ingredients:

- Una placa de pasta de fulls
- Fruita natural de temporada (a la de la foto hi ha unes maduixes, dos plàtans, una poma i un mango).

Crema pastissera:
- 4 ous
- 600 ml de llet.
- 30 grs de maicena
- 1 clovella de taroja i una de llimona (només la part de color)
- 2 cullerades de sucre de vainilla
- 150 grs de sucre
- Confitura de maduixes o o la que tenguis

Elaboració:

Posar a dins la palangana del forn la pasta de full estirada pujant les voreres pels quatre costats. A la part central punxar amb una forqueta (així no puja). Pintar les voreres amb ou batut i enfornar durant 10 minuts a 180º.
Al cap d'aquest temps treure i pos
ar la crema pastissera i les fruites tallades a rodanxes i colocarles en filera entrecolcades. Tornar enfornar i treure quan la pasta de full està daurada. Uns 10 o 15 minuts més.
Quan l'hem treta pintar la fruita amb la confitura triada per donar brillo.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada