ROBIOLS (Laboriós)
Ingredients:
PER FER LA PASTA:
- 1 kg de farina
- ( Emprar una
tassa de cafè de mesura)
- 1 tassa de llet
- 1 tassa d'oli de
gira-sol
- 1 tassa de
taronja afavorida
- 1/4 kg de saïm
- 1/4 kg de sucre
- 4
vermell d'ou
FARCITS:
Millor
trempar el dia abans.
. BROSSAT:
- 250 grs
de brossat
- un ou
- una
llimona ratllada
.CABELLD'ANGEL:
- 250 de
cabell d'angel
- una
llimona ratllada
.
CONFITURA:
. Es pot
posar confitura al gust sempre que sa espessa.
. XOCOLATA
:
. un pot
de nocilla.
Elaboració:
Mesclar primer l'oli
i saïm. Després ´s'afegeix els líquids .Acabar amb la farina,
Mesclar bé i deixar
reposar uns quinze minuts.
Per fer els robiols
fer una bolla de pasta aplana amb l'aprimador i marcar uncercle.
O,plir la meitst i doblegar.Emprar un motllo per fer les puntes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada