POP AMB CEBA (Fàcil)
Ingredients:
- 1 kg de pop o mñes
gran
- 3 cebes
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de
llorer
-
sal,
oli i pebre vermell dolç i coent
Elaboració:
Primer és necessari
congelar el pop, ja que així es rompen les fibres i el pop és més
fluix.
Una vegada
descongelat posar bullir amb la cabeça d'alls u les fulles de
llorer.
Coure una hora o
mitja en olla a pressió. Comprovar que és cuit amb un punxó.
A
dins una greixonera posa un raig d'oli mentre encalenteix tallar el
pop en rodanxes.
Tallar
també la es cebes i posar-les al foc suau. Esperar uns 10 minuts
que sia cuit a i afegir el pop.
Abocar un raig dl
brou de coure el pop i salar. Afegir pebre dolç.
Deixar a foc suau
uns vint minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada