Translate

divendres, 27 de juny del 2014

POP AMB CEBA (Fàcil)

POP AMB CEBA (Fàcil)

Ingredients:

- 1 kg de pop o mñes gran
- 3 cebes
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- sal, oli i pebre vermell dolç i coent
Elaboració:

Primer és necessari congelar el pop, ja que així es rompen les fibres i el pop és més fluix.
Una vegada descongelat posar bullir amb la cabeça d'alls u les fulles de llorer.
Coure una hora o mitja en olla a pressió. Comprovar que és cuit amb un punxó.

A dins una greixonera posa un raig d'oli mentre encalenteix tallar el pop en rodanxes.
Tallar també la es cebes i posar-les al foc suau. Esperar uns 10 minuts que sia cuit a i afegir el pop.
Abocar un raig dl brou de coure el pop i salar. Afegir pebre dolç.
Deixar a foc suau uns vint minuts.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada