Imgredients;
. 2 pitrerees de pollastre
. 1 pot de llet de coco
. 1 manat de sofrits
. 2 pastanagues
- 2 mesues d'arròs
- un grapadet de pinyons
. sal, oli, cúrcuma i curry.
Elaboracuó:
A dins un wok o cassola posar un raig d'oli. Tallar els sofrits petits i sofregir un poquet. Afegir les pastanagues en rodanxes finetes i després el pollastre a daus. Esperar que estigui cuit i afegir la llet de coco.Esperar que agafi el bull.
És el nioment de poisar les espicis.
Deixar coure uns 10 minuts a foc lent,
A part posar a bollir l'arr+òs en aigua. Quan sigui cuit, escórrer.
A dins una paella torrar un parell de pinyons.
Col.locar l'arròs al mig del plat amb els pinyons a sobre i envoltat de la carn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada