PASTÍS DE POMA
(Fàcil)
Ingredients:
-
4 pomes
-
150 grs de mantega
-
3 cullerades de ron o altre licor
-
75 grs de sucre blanc i 150 grs de moreno
-
2 ous
-
150 grs de farina
-
1 cullerada de llevadura
-
1 cullerada de canyella
- 100
ml de llet
Elaboració:
Pelar
les pomes i tallar-les en rodanxes. Posar a macerar a dins un plat
fons amb el licor i la canyella. Millor un parell d'hores
A
dins un plat posar la mantega amb els dos sucres. Batre fins a fer
una crema. Afegir els ous un després de l'altre i seguir remenant.
A part mesclar la
farina i la llevadura tamisades i incorporar la mescla dels ous.
Posar dins un motllo i col.locar la poma tallada.
---enfornar a 180º
durant uns 4o o 50 minuts.
Quan ja està tèbia
es pot posar un poc de confittura a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada