NOUSSE DE NABNGO I
XOCOLATA (Fàcil)
Ingredients:
- 1 mango gros o dos
mitjans madurs
- 1 paquet de
xocolata fondant
- 250 ml de llet
- 250 ml de nata
líquida per pujar
- 1/2 paquet de
bescuits de soletillla
- 2 cullerades de
sucre moreno
- 1
copeta de licor (opcional)
- 1
sobre de quallada
Elaboració:
Pelar i tallar els
mangos a bocins.
A dins una cassola petita posar un poc d'aigua, el
licor i el sure- Deixar encalentir i deixar macerar els mangos
durant una mitja hora.
A dins un motllo
desmotllable fer un sostre de bescuits de soletilla. Abocar-hi un poc
del suc de maceració i els mangos a sobte.
A dins la cassola
desfer la xocolata amb la llet i la nata. Afegir el sobre de quallada
i seguir le sindiccions del paquet. Deixar refredar i col.locar a
sobre elws mangos. Refredar un parell d'hores a dins la gelera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada