Translate

dilluns, 16 de juny del 2014

NOUSSE DE NABNGO I XOCOLATA (Fàcil)

NOUSSE DE NABNGO I XOCOLATA (Fàcil)

Ingredients:

- 1 mango gros o dos mitjans madurs
- 1 paquet de xocolata fondant
- 250 ml de llet
- 250 ml de nata líquida per pujar
- 1/2 paquet de bescuits de soletillla
- 2 cullerades de sucre moreno
- 1 copeta de licor (opcional)
- 1 sobre de quallada

Elaboració:

Pelar i tallar els mangos a bocins. 

A dins una cassola petita posar un poc d'aigua, el licor i el sure- Deixar encalentir i deixar macerar els mangos durant una mitja hora.

A dins un motllo desmotllable fer un sostre de bescuits de soletilla. Abocar-hi un poc del suc de maceració i els mangos a sobte.

A dins la cassola desfer la xocolata amb la llet i la nata. Afegir el sobre de quallada i seguir le sindiccions del paquet. Deixar refredar i col.locar a sobre elws mangos. Refredar un parell d'hores a dins la gelera.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada