Translate

dijous, 19 de juny del 2014

MAGRET D'ÀNEC AMB FOIE (Fàcil)

MAGRET D'ÀNEC AMB FOIE (Fàcil)

Ingredients:

Per a dos persones
- 1 magret d'ànec
- 2 talls de foie
- 1 copa de Pedro Ximenez o similar
- 1 potet de faves petites
- sal i pebre bo
Elaboració:

Tallar la pell del magret sense arribar a la carn i fent un enreixat.



Posar una paella antiadherent i esperar que estigui ben calenta.
Posar el magret per la part de la pell i esperar uns 5 minut. Donar la volta i courre uns 5 minuts més.

Treure de la paella i posar el foie. Només volta i volta. Col.locar sobreel magret. Aprofitar el suc que ha deixat el foie i afegir-hi el Pedro Ximenez. Deixar reduir i abocar les favetes. Donar i

mes voltes i servir calent.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada