Translate

diumenge, 15 de juny del 2014

ESPAGUETTIS MARINERA (Fàcil)

ESPAGUETTIS MARINERA (Fàcil)


Ingredients:
- 400 grs d'espaguettis
- 1 calamar gran, tot el marisc potser congelat
- 150 grs de gamba pelada
- 150 grs de musclos sense closca
- 1 pot de salsa de tomàtiga1
- 1 ceba
- Sal, oli i orenga capolada



Elaboració:

Posar a bullir els espaguettis amb aigua amb sal.
A dins una paella posar un raig d'oli. Mentre s'encalenteix tallar la ceba petita i abocar-la a dins la paella. Salar i coure a poc foc.
Tallar el calamar a bocinets i, quan la ceba sia cuita posar la tomàtiga i després´´es el calamar. Deixar coure i quan falti poc afegir els musclos i quan apaguem el foc les gambes.

Comprovar que els espaguettis estiguin “al dente”, escórrer i abocar dins la salsa. Sense rebejar- que així la salsa s'aferra millor.

Per servir escampar un poc d'orenga.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada