ESPAGUETTIS
MARINERA (Fàcil)
Ingredients:
-
400
grs d'espaguettis
-
1
calamar gran, tot el marisc potser congelat
-
150
grs de gamba pelada
-
150
grs de musclos sense closca
-
1 pot de salsa de tomàtiga1
- 1
ceba
Elaboració:
Posar a bullir els
espaguettis amb aigua amb sal.
A dins una paella
posar un raig d'oli. Mentre s'encalenteix tallar la ceba petita i
abocar-la a dins la paella. Salar i coure a poc foc.
Tallar el calamar a
bocinets i, quan la ceba sia cuita posar la tomàtiga i després´´es
el calamar. Deixar coure i quan falti poc afegir els musclos i quan
apaguem el foc les gambes.
Comprovar que els
espaguettis estiguin “al dente”, escórrer i abocar dins la
salsa. Sense rebejar- que així la salsa s'aferra millor.
Per
servir escampar un poc d'orenga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada