CRESTES DE TONYINA
(mOLT FÀCIL)
Ingredients:
- 1 paquet de
crestes
- 2 ous bullits
- 1 ceba
- una grapadeta de
pesols congelats
- 1 llauna de
tonyina
- 2 cullerades de
salsa tomàtiga fregida
- sal, oli i
pebre vermell dolç
Elaboració:
Bullir els ous pelar
i reservar-
A dins una paella
posar u po d¡oli i menytre encalenteix, tallar la ceba a tires.
Sofregir a foc suau. Salar. Afegir-hi els pesols descongelats i
esperar que sien cuits. És el moment d'abocar la salsa de tomàtiga.
Apagar el foc.
A dins un plat posar
els ous tallats a bocins, la tonyia sense suc i la mescla de ceba
anterior.
Omplir les crestes i
doblegar per la meitat. Juntar les voreres amb una forqueta
pressionant .
Posar a dins una
palangana de forn i coure us 10 a 15 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada