Translate

dilluns, 16 de juny del 2014

CONILL AMB CEBA (Fàcil)

CONILL AMB CEBA (Fàcil)

Ingredients:

- 1 conill tallat a bocins no molt petits
- 4 cebes grosses
- 4 cullerades de salsa de tomàtiga
- una cabeça d'alls
- una fulla de llorer
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Tallar la ceba sol fer plorar. Per evitar-ho jo la talla dins la pica plena d'aigua. Aixi la ceba submergida s'evita aquest efecte-
Una vegada tallada escórrer una bon estona.

A dins una greixonera posar un raig d'oli i sofregir el conill amb la cabeça d'alls i la fulla de llorer. Només unes voltes.
Afegir la ceba tallada i quan estigui un poc blana és el moment d'afegir la tomàtiga.


Posar sal i pebre bo.

Deixar coure a poc foc. Si queda eixut afegir un poc d'aigua









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada