CONILL AMB CEBA
(Fàcil)
Ingredients:
- 1 conill tallat a
bocins no molt petits
- 4 cebes grosses
- 4 cullerades de
salsa de tomàtiga
- una cabeça
d'alls
- una fulla de
llorer
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Tallar la ceba sol
fer plorar. Per evitar-ho jo la talla dins la pica plena d'aigua.
Aixi la ceba submergida s'evita aquest efecte-
Una vegada tallada
escórrer una bon estona.
A dins una
greixonera posar un raig d'oli i sofregir el conill amb la cabeça
d'alls i la fulla de llorer. Només unes voltes.
Afegir la ceba
tallada i quan estigui un poc blana és el moment d'afegir la
tomàtiga.
Posar sal i pebre
bo.
Deixar coure a poc
foc. Si queda eixut afegir un poc d'aigua
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada