Translate

dimarts, 10 de juny del 2014

COCARROIS (Laboriós)

COCARROIS (Laboriós)

Ingredients:

- mitja col-i-flor
- un manat de bledes
- un manat de sofrits
- mig tassó d'oli de gira.sol
- mig tassó de saïm fus
. un tassó d'aigua
- pances si en voleu-
- Un poc més de mig quilo d farina
- sal, oli i pebre vermell dolç


Elaboració:

Fer net les bledes i tallar-les petites. També els sofrits i la col-i-flor
Trempar amb oli, sal i el pebre vermell. Deixar reposar.
Mentre fer la pasta. Fondre el saïm i afegir-hi l'oli. Fer un tassó ple. Després afegir la mateixa mesura d'aigua. Anar tirant fa5ima fins aconseguir que es desferri la pàsta del ribell. Rompre la pasta i tornar fer una bolla. Comprovar que es pot aplanar fàcilment. Deixar reposar uns10 minuts-
Escampar un poc de farina a sobre el taulell i aplanar una bolla.
Col.locar un plat a sobre i tallar el que sobri. Així seran tot iguals.
Farcir i afegir unes pances si em volei-
Tancar fent uns pessics.
Enfornar uns 40 minuts a 170º-
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada