COCARROIS (Laboriós)
Ingredients:
-
mitja
col-i-flor
-
un
manat de bledes
-
un
manat de sofrits
-
mig
tassó d'oli de gira.sol
-
mig
tassó de saïm fus
.
un tassó d'aigua
-
pances si en voleu-
-
Un
poc més de mig quilo d farina
Elaboració:
Fer net les bledes i
tallar-les petites. També els sofrits i la col-i-flor
Trempar amb oli, sal
i el pebre vermell. Deixar reposar.
Mentre fer la pasta.
Fondre el saïm i afegir-hi l'oli. Fer un tassó ple. Després afegir
la mateixa mesura d'aigua. Anar tirant fa5ima fins aconseguir que es
desferri la pàsta del ribell. Rompre la pasta i tornar fer una
bolla. Comprovar que es pot aplanar fàcilment. Deixar reposar uns10
minuts-
Escampar un poc de
farina a sobre el taulell i aplanar una bolla.
Col.locar un plat a
sobre i tallar el que sobri. Així seran tot iguals.
Farcir i afegir unes
pances si em volei-
Tancar fent uns
pessics.
Enfornar uns 40
minuts a 170º-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada