ALBERGÍNIES
FARCIDES (Fàcil)
Ingredients:
-
4
albergínies
-
1
ceba
-
400
grs de carn capolada mesclada de porc
i vedella.
-
3
cullerades de salsa de tomàtiga
-
2
brotets de moraduix
-
2
cullerades de farina
-
mig tassó de llet.
- sal,
oli i pebre bo
Elaboració:
Posar
una olla grossa a bullir amb aigua amb sal.
Tallar
el capoll de les albergínies i xapar per la meitat de dalt a naix.
Coure
un quart d'hora. Comprovar que sí cuites. Si se clava bé un ganivet
ja estan.
Treure
de l'aigua i deixar refredar-
A
dins una paella posar un raig d'oli i i afegir la ceba capolada.
Donar unes voltes i salar. Després afegir la carn i seguir
sofregint. A continuació aboca la salsa de tomàtiga.
Agafar
la popa de les albergínies i deixar la pell. Tallar
la popa a bocinets i col.locar a dins la paella amb la carn. Afegir
el moraduix el pebre bo i. És el momednt de tirar-hi les cullerades
de farina i després la llet. Cal fr una beixamel.
Deixar
refredar i farcir les
barquetes.
Escampar
a sobre un poc de pa ratllat-
A
mi m'àgraden fetes al forn, però es poden fregir. Així queden més
feixugues.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada