Translate

dimecres, 11 de juny del 2014

ALBERGÍNIES FARCIDES (Fàcil)

ALBERGÍNIES FARCIDES (Fàcil)

Ingredients:

- 4 albergínies
- 1 ceba
- 400 grs de carn capolada mesclada de porc i vedella.
- 3 cullerades de salsa de tomàtiga
- 2 brotets de moraduix
- 2 cullerades de farina
- mig tassó de llet.
- sal, oli i pebre bo

Elaboració:

Posar una olla grossa a bullir amb aigua amb sal.
Tallar el capoll de les albergínies i xapar per la meitat de dalt a naix.
Coure un quart d'hora. Comprovar que sí cuites. Si se clava bé un ganivet ja estan.
Treure de l'aigua i deixar refredar-
A dins una paella posar un raig d'oli i i afegir la ceba capolada. Donar unes voltes i salar. Després afegir la carn i seguir sofregint. A continuació aboca la salsa de tomàtiga.
Agafar la popa de les albergínies i deixar la pell. Tallar la popa a bocinets i col.locar a dins la paella amb la carn. Afegir el moraduix el pebre bo i. És el momednt de tirar-hi les cullerades de farina i després la llet. Cal fr una beixamel.
Deixar refredar i farcir les barquetes.
Escampar a sobre un poc de pa ratllat-

A mi m'àgraden fetes al forn, però es poden fregir. Així queden més feixugues.
També es pot posar salsa de tomàtiga a sobre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada