Translate

dimarts, 20 de maig del 2014

PAELLA CEGA MIXTA (Normal)

PAELLA CEGA MIXTA (Normal)

Ingredients:
Per a 4  a 6 persones
- 1 tassa d'arròs per persona
- el doble de tasses de brou de carn o peix (pot ser de pastilles)
- 1 pèbre verd i mig  vermell
- 2 tomàtigues de ramallet o de pot
- 1 pitrera de pollastre
- 250 grs de carn magre
- 1 sèpia
- 250 grs de musclos
- 250  grs de gambes, millor si són fresques.
- Verdures: alcatxofes. pesols, mongetes.
- Una picada d'all i juevert.
- sal , oli , pebre bo i colorant.

Elaboració:

Posar els musclos a dins una olla amb un poc d'aigua i coure al vapor. Treure'ls quan comencen a obrir-se. Reservar.
A dins una paella posar un raig d'oli i sofregir les gambes. Millor si són fresques. Pelar-les i reservar.
A dins el  mateix oli es posa els dos pebres tallats a bocinets. Afegir la  tomàtiga ratllada. Després  anar col.locant les carns i la sèpia. Sofregir fins que tengui tot color. Ara és el moment de posar les verdures tallades  Posar sal i pebre bo. Quan ja està mig cuit es tira s'arròs  i el colorant. Es dóna unes voltes.
Abocar  el brou calent. Sempre el doble que d'arròs.  Afegir la picada . Coure uns 20 minuts.

Deixar reposar 5 minuts tapada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada