PAELLA CEGA MIXTA (Normal)
Ingredients:
Per a 4 a 6 persones
- 1 tassa d'arròs per persona
- el doble de tasses de brou de carn o peix (pot ser de pastilles)
- 1 pèbre verd i mig vermell
- 2 tomàtigues de ramallet o de pot
- 1 pitrera de pollastre
- 250 grs de carn magre
- 1 sèpia
- 250 grs de musclos
- 250 grs de gambes, millor si són fresques.
- Verdures: alcatxofes. pesols, mongetes.
- Una picada d'all i juevert.
- sal , oli , pebre bo i colorant.
Elaboració:
Posar els musclos a dins una olla amb un poc d'aigua i coure al vapor. Treure'ls quan comencen a obrir-se. Reservar.
A dins una paella posar un raig d'oli i sofregir les gambes. Millor si són fresques. Pelar-les i reservar.
A dins el mateix oli es posa els dos pebres tallats a bocinets. Afegir la tomàtiga ratllada. Després anar col.locant les carns i la sèpia. Sofregir fins que tengui tot color. Ara és el moment de posar les verdures tallades Posar sal i pebre bo. Quan ja està mig cuit es tira s'arròs i el colorant. Es dóna unes voltes.
Abocar el brou calent. Sempre el doble que d'arròs. Afegir la picada . Coure uns 20 minuts.
Deixar reposar 5 minuts tapada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada