Ingredients:
- 1/2 kg de maduixes
- 1 lt. de nata per pujar
- 1/2 lt. de llet
- 2 paquets de cuallada
- 200 grs de xocolata fondant
- 200 grs de xocolata blanc
- 4 fulles de gelatina neutra
- 5 cullerades de sucre
-1 paquet de bescuits de soletilla
Elaboració:
Posar a baix del motllo un sostre de bescuits de soletilla.
Fondre la xocolata negre amb un quart de llet i un quart de nata. Incorporar la cuallada i seguir les instruccions del paquet. Posar a sobre els bescuits i deixar refredar a dins la gelera.
Fer net les maduixes i tallar el capoll. Capolar-les i reservar. A dins un plat amb aigua freda reblanir les fulles de gelatina i incorporar-les a les maduixes quan sien blanes i, després d'escórre. Fondre a dins el microones durant 2 minuts. Comprovar-ho. Deixar refredar.
A dins un pot posar l/2 lt. de nata. molt freda, i pujar-la. Afegir el sucre i les maduixes. Mesclar amb moviments de dat a baix.
Col.locar a sobre la mouse de xocolata i deixar refredar.
Fondre la xocolata blanca amb un quat de nata i un altre de llet. Afegir el sobre de cuallada i seguir les instruccions.
Col.locar a sobre la mouse de maduixes.
Decorar amb maduixes tallades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada