Translate

dilluns, 19 de maig del 2014

FAVES TENDRES CUINADES (Fàcil)

FAVES TENDRES CUINADES (Fàcil)

Ingredients;

Per a 4 persones

- 1 kg de favetes tendres
. 1 tall de xulla
. 1 bocí de carn magre
. 2 botiferrons
. 1 bocí de llagonissa
- 3 alcatxofes
. 2 brotets de moraduix
 - sal, oli i pebre bo

Elaboració:

Posar a dins una cassola un poc d'oli d'oliva. Sofregir primer la xulla i després la carn magre. Mentre anar talant les favetes a bocinets. Després afegir el botiferró i la llangonissa. Quan està un poquet cuit col.locar  les favtes i després les alcatxofes. Donar unes voltes i afegir-hi  mig tassó d'aigua. Salar i posar pebre bo i els brotets de moraduix. Deixaf  coure a foc suau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada