Translate

dimarts, 20 de maig del 2014

CAP ROIG BOLLIT (Molt fàcil)

CAP ROIG BOLLIT  (Molt fàcil)

Ingredients:
Per a dos persones

- 1 cap roig d'uns 600 grs.
- 3 patates
- una grapadeta de mogetes tendres
- un poquet de juevert i dos alls.
- 1 ceba mitjana i dues tomàtigues de ramallet.
- sal, oli, safrà o colorant.

Elaboració:

Fer una picada de ceba, tomàtiga , alls i juevert. Posar una olla amb un raig d'oli i sofregir la picada. Afegir aigua i quan bulli col.locar less mongetes. Deixar coure  uns 5 minuts. Ara  la patata a bocins grossos i a continuació posar-hi el peix posar sal, pebre  bo i un poquet de safrà. Coure deu minuts i comprovar el punt de cocció .
Servir amb mahonesa-





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada