(Fácil)
Ingredients:
- 4 plàtans grossos
- 1 pot de llet condensada
. 4 fulles de gelatina
. 2 llimones
. 1 paquet de bescuits de soletilla
- 1 copeta de licor (ron, cointreau, etc)
. 3 ous
Elaboració:
Forrar un motllo amb els bescuits.
A dins una cassola petita posar un quart de litre d'aigua, el suc de les llimones i la copeta de licor.
Mentres encalenteix. tallar els plàtans a rodanxes i trabucar-hi el líquid calent.
Deixar-ho uns quinze minuts.Colar el líquid i col.locar els pllàtam a damunt dels bescuits. Tornar posar el brou a dins la cassola i posar al bany maria. Afegirhi la llet condensada,i els vermells.
Remoure fins fer una crema. A part reblanir les fulles de gelatina amb aigua freda i incorporar-les al final
Deixar refreda i pujar els blancs d'ou amb un polsim de sal. Imcrporar la crema poc a poc amb moviments de dalt a baix.
Per acabar posar-ho a sobre els plàtans i ja està preparada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada