Ingredients;
- 1 kg de galtots sense ós.
- 1/2 l. de Pedro Ximenez o similar
- 1 copa de whisky
- 4 fulles de llorer
- 10 alls pelats
- 2 pastilles d'avecrem de carn
- un paquet de figues seques.
- sal, oli i pebre bo.
Elaboració
Posar a dins una cassola o una olla a pressió un raig d'oli i els alls pelats i un poc xafats. Donar una remenada i afegir els galtots. Daurar-los pels dos costats i afegir la resta d'ingredients. Si és una olla a pressió necessitarem mitja hora i si és una cassola uns 45 minuts a foc mitjà.
Passat aquest temps treure els galtots i capolar els alls i si es brou està clar afegir una culleredeta de Maicena,abans de capolar ,per espacir la salsa. Afegir les figues seques i deixar coure uns deu minuts. Tornar posar els galtots i donar un bullet tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada