Translate

divendres, 25 d’abril del 2014

FRIT DE PASQUA (Laboriós)

FRIT DE PASQUA (Laboriós)

Ingredients:
- 1 frit de xot
- 1 kg de patates
. 1 manat de sofrits
. 3 tomàtigues de ramallet
. 1 pebre vermell
. una grapadeta de pessols
. 1 tallada de sang cuita
. 3 alcatxofes
, una grapadeta de faves tendres
. 1 cabeça d'alls
. una grapadeta de pesols
. unes branquetes de fonoll
 . 3 pebres de cirereta
. sal , oli i pebre bo.

Elaboració:

Posar una paella amb oli i començar fregint les patates tallades a quadradets petits. Posar dos alls en cada paellada.Anar col.locant quan ja està frit a dins una greixonera.
A continuació i, sempre per separat amar fregimt la resta de la verdura, manco els sofrits.
Quan ja hem acabat amb la verdura , tallar la carn petiteta i fregir paellades. Per acabar sofregir els sofrits i posar les tomàtigues ratllades. Esmicolar la sang i tallar el fonoll a bocinets .Acabar de coure i trebucar a sobre  la resta d'ingredients.
Posar sal i comprovar el coent.
Millor fer-ho d'un dia per l'altre per  unir els sabors.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada