Ingredients:
per a 3 espinagades grosses
. 1 kg de farina
. 2 tasses d'oli
. 150 grs de seïm
. 3 tasses d'aigu tèbia
Farcits:
-De llom: Un bocí de llom, un mig quilo, tallat a bocinets. Una ceba, mitja col i mitja col.i.flor, panses i pinyons. Tot ben trempat amb sal, oli i pebre vermell coent.
-D'anguiles; 6 anguiles, un manat de juevert, mitja col-i-flor, dos manats d'espinacs i 1es de bledes. Trempat tot amb sal, oli i pebre vermell coent.
-De peix: Potser mussola, panga o similar. Es fa igual que el d'anguiles.
Elaboració:
Posar primer els líquids i el seïm. Després afegir-hi la farina poc a poc. Començar a pastar i rompre la pasta un parell de vegades.
Aprimar la pasta donant-li uma forma rectangular. Posar el farcit en el mig i començar a tancar per la meitat i després les dues puntes.
Coure al forn, ja encalentit, durant uns quaranta minut. Ha de quedar rosseta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada